مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

فرآیندهای تولید ماکارونی
اكسترودر کردن ماکارونی
خشك كردن ماکارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی
مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

رفتن به سایت اصلی

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد رشته صنایع غذایی

مدل سازی كیفیت پخت ماكارونی تحت تأثیر مقدار آرد سویا و اتخاذ دماهای مختلف در فرایندهای اكسترودر و خشك كردن

 

 

 

چکیده:

اسپاگتی از اختلاط آرد گندم و گلوتن و بتاکاروتن و آرد سویا چربی گرفته در 3 سطح 0%، 10% و 20 تحت اتخاذ 3 سطح دمای اکسترودر (35 و 50 درجه سانتی گراد و دمای پایین 55 درجه) تهیه شد و توسط 2 سیستم خشک کن دما بالا (ماکزیمم 90 درجه سانتی گراد برای 6 ساعت) و دما پایین (ماکزیمم 55 درجه برای 18 ساعت) خشک شد.

 

خصوصیات کیفی پخت ماکارونی شامل: وزن پس از پخت و میزان مواد جامد موجود در آب پخت و سفتی بافت پس از پخت و خصوصیات ظاهری قبل و بعد از پخت ارزیابی و اندازه گیری شد. در این تحقیق میزان پروتئین به عنوان یک متغیر مهم و ارزشمند در کیفیت و تغذیه مورد سنجش قرار گرفت. استپاگتی ها پس از تهیه توسط گروه های ارزیاب (پانلیست های آموزش دیده) مورد ارزیابی قرار گرفتند. در ارزیابی حسی ویژگی هایی مانند: چسبندگی، سفتی، قابلیت جویدن، رنگ و طعم ارزیابی شد. به منظور بررسی و بهبود خصوصیات کیفی اثر گزانتان گام در 2 سطح 2/0% و 4/0% مورد ارزیابی قرار گرفت و اثرات آن بر کیفیت پخت ماکارونی پس از اعمال دمای 35 درجه سانتی گراد برای دمای اکسترودر و 55 درجه سانتی گراد برای دمای خشک کردن ارزیابی شد و در نهایت توسط گروه پانلیست آموزش دیده ارزیابی شد. 

 

نتایج نشان داد افرایش میزان آرد سویا در فرمولاسیون باعث سفتی بافت شده و میزان وزن پس از پخت را کاهش می دهد ولی میزان مواد جامد موجود در آب پخت را افزایش داد. با افزایش میزان آرد سویا به 20 % میزان پروتئین از 11% به 7/16% افزایش یافت. با افزایش دمای خشک کردن میزان سفتی بافت پس از پخت افزایش ولی میزان وزن پس از پخت و لعاب  کاهش یافت. با افزایش دمای اکسترودر میزان لعاب و میزان سفتی افزایش داشت ولی میزان وزن پخت کاهش داشت. گزانتان گام باعث بهبود میزان لعاب و وزن پس از پخت شد ولی بر سفتی اثر معنی داری نداشت ولی با ایجاد احساس کاذب قابلیت پذیرش مصرف کننده را در سفتی و قابلیت جویدن افزایش داد.

 

پس از آنالیز آماری و بررسی آماری نتایج فیزیکوشیمیایی و ارزیابی حسی مشخص شد  جهت بالابردن کیفیت پخت و ارزش تغذیه ای دمای اکسترودر 35 درجه سانتیگراد و دمای خشک کردن 55 درجه سانتی گراد و میزان آرد سویا 20% و گزانتان گام 4/0 % بهترین تیمار خواهد بود.

 

 

 

 

کلمات کلیدی:

اسپاگتی

میزان آرد سویا

دمای اکسترودر

دمای خشک کردن

گزانتان گام

خصوصیات کیفی

ماكارونی

 

 

 

 

فهرست:

چکیده………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول- مقدمه

1-1 هدف……………………………………………………………………………………………………………2

1-2 مقدمه و تاریخچه………………………………………………………………………………………..4

1-3 تاریخچه ماکارونی در ایران……………………………………………………………………………5

1-3-1 میزان مصرف ماکارونی………………………………………………………………………………….5

1-4 مروری بر مقالات پیشین…………………………………………………………………………………..6

 

فصل دوم

2-1 مواد اولیه برای تولید ماکارونی…………………………………………………………………………..13

2-1-1 ویژگی، ساختار و ترکیب دانه غله و گندم…………………………………………………………13

2-1-2 منشأ غلات………………………………………………………………………………………………..13

2-1-3 گندم………………………………………………………………………………………………………..14

2-1-4 گندم مخصوص محصولات خمیری………………………………………………………………..14

2-1-5 گندم مخصوص کیک و شیرینی…………………………………………………………………….14

2-1-6 گندم مخصوص نان…………………………………………………………………………………….14

2-1-7 گندم چند منظوره……………………………………………………………………………………….15

2-1-8 گندم مخصوص دام و طیور……………………………………………………………………………15

2-1-9 دروم……………………………………………………………………………………………………….15

2-1-10 ساختمان دانه گندم…………………………………………………………………………………………16

2-1-11 سمولینا و فارینا……………………………………………………………………………………….17

2-1-12 عوامل موثر در آرد مصرفی برای ماکارونی……………………………………………………..19

2-2 مواد افزودنی در تولید ماکارونی………………………………………………………………………..21

2-2-1 تخم مرغ………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2 سویا……………………………………………………………………………………………………….21

2-2-2-1 کشت سویا…………………………………………………………………………………………..21

2-2-2-2 فرآورده های سویا……………………………………………………………………………………25

2-2-2-3 آرد سویا و تولید……………………………………………………………………………………….25

2-2-2-4 مراحل تهیه ارد سویا……………………………………………………………………………….26

2-2-2-5 کاربرد آرد سویا در صنایع غذایی……………………………………………………………….29

2-2-2-6 ارزش سلامتی بخش سویا………………………………………………………………………..32

 

فصل سوم

3-1 تکنولوژی تولید………………………………………………………………………………………………34

3-1-1 تولید مرحله ای…………………………………………………………………………………………….34

3-1-2 تولید مداوم……………………………………………………………………………………………….35

3-2 تولید خمیر…………………………………………………………………………………………………..38

3-3 عوامل موثر در اکسترودر……………………………………………………………………………………38

3-4 خشک کردن………………………………………………………………………………………………..39

3-4-1 تئوری خشک کردن…………………………………………………………………………………………40

 

فصل چهارم

4-1 مواد و روشها…………………………………………………………………………………………………45

4-2 روش تحقیق……………………………………………………………………………………………………..47

4-3 جامعه آماری و نمونه برداری………………………………………………………………………………47

4-4 مقدار نمونه ها………………………………………………………………………………………………47

4-5 محل اجرا تحقیق……………………………………………………………………………………………47

4-6 نحوه اجرای تحقیق…………………………………………………………………………………………..47

4-7 آزمایش ها……………………………………………………………………………………………………49

4-8 اندازه گیری سفتی بافت………………………………………………………………………………………….51

4-9 اندازه گیری رنگ محصول……………………………………………………………………………….51

4-10 اندازه گیری خاکستر………………………………………………………………………………………52

4-11 اندازه گیری میزان لعاب مواد جامد در آب پخت…………………………………………………53

4-12 اندازه گیری رطوبت……………………………………………………………………………………..54

4-13 PH……………………………………………………………………………………………………………..55

4-14 پروتئین……………………………………………………………………………………………………..55

4-15 آزمونهای حسی…………………………………………………………………………………………..58

4-16 آزمونهای آماری………………………………………………………………………………………….58

4-17 نتایج آنالیز مواد……………………………………………………………………………………………59

 

فصل پنجم

5-1 اثر فاکتورهای میزان آرد سویا- دمای خشک کردن- دمای اکسترودر بر وزن پخت…………..64

5-2  ”                      ”                      ”                     ”        بر میزان لعاب…………65

5-3 ”                       ”                      ”                      ”       سفتی ماکارونی………..67

5-4  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی a*………..68

5-5  ”                       ”                      ”                 ”      رنگ سنجی L*……….68

5-6  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی B*……….69

5-7  ”                       ”                      ”                  ”     رنگ سنجی a/b*…….69

5-8  ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان انرژی E ….69        5-9 

         ”      بر میزان PH………….69

5-10 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان رطوبت……..69

5-11 ”                       ”                      ”                  ”      بر میزان پروتئین……..69

5-12 مدلسازی………………………………………………………………………………………………….70

5-13 نتایج آزمون حسی…………………………………………………………………………………………..73

5-14 بررسی اثر افزودن گزانتان گام به خصوصیات کیفی ماکارونی……………………………………76

5-15 نتیجه گیری……………………………………………………………………………………………….78

 

فصل ششم

پیوست……………………………………………………………………………………………………………………..79

 

فصل هفتم

منابع…………………………………………………………………………………………………………………..100

 

 

 

  • دانلود پاورپوینت تحقیق نحوه محاسبه ریسک کنترل 23 اسلاید

    دانلود پاورپوینت تحقیق نحوه محاسبه ریسک کنترل 23 اسلاید رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت تحقیق نحوه محاسبه ریسک کنترل 23 اسلاید  جهت رشته حسابداری در قالب 23 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با…

  • پاورپوینت متدولوژی ساخت سیستم های اطلاعاتی فصل هفت

    پاورپوینت متدولوژی ساخت سیستم های اطلاعاتی فصل هفت پاورپوینت ساخت سیستم های اطلاعاتی فصل هفت دانلود پاورپوینت ساخت سیستم های اطلاعاتی فصل هفت پاورپوینت درباره ساخت سیستم های اطلاعاتی فصل هفت رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت متدولوژی ساخت سیستم…

  • پایان نامه مشکلات روابط جنسی زناشویی زنان و مردان

    پایان نامه مشکلات روابط جنسی زناشویی زنان و مردان اهمیت روابط جنسی مشکلات جنسی زنان مشکلات جنسی در مردان مشکلات روابط جنسی زناشویی تحقیق در مورد روابط جنسی زناشویی تاثیر روابط جنسی بر رضایت زناشویی بهداشت و درمان روابط جنسی…

  • پاورپوینت وضعیت کلی بهداشت و درمان در کشور و منطقه

    پاورپوینت وضعیت کلی بهداشت و درمان در کشور و منطقه رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت وضعیت کلی ما در کشور و منطقه جهت رشته علوم سیاسی در قالب 77 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و…

  • پاورپوینت مهارت مديريت خشم

    پاورپوینت مهارت مديريت خشم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مهارت مديريت خشم جهت رشته ی روان شناسی در قالب 19 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       خشم احساسی…

  • پاورپوینت اقدام پژوهی پژوهش در عمل معلم پژوهنده

    پاورپوینت اقدام پژوهی پژوهش در عمل معلم پژوهنده رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت اقدام پژوهی پژوهش در عمل معلم پژوهنده جهت رشته مدیریت در قالب 87 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • بررسی رویکردها و نظریه های بلوغ حرفه ای و شغلی کارکنان

    بررسی رویکردها و نظریه های بلوغ حرفه ای و شغلی کارکنان جنبه های بلوغ حرفه‌ای ساختار بلوغ حرفه‌ای رویکرد تکاملی سوپر در مورد بلوع حرفه ای نظریه تصمیم‌گیری تیدمن در مورد بلوع حرفه ای تئوری جامع کریتیز در مورد بلوع…

  • پروپوزال ارائه چارچوب برنامه ریزی منابع سازمانی ابری در سازمانهای ایران

    پروپوزال ارائه چارچوب برنامه ریزی منابع سازمانی ابری در سازمانهای ایران پروپوزال رایانش ابری در سازمان برنامه ریزی منابع سازمان ابری برنامه ریزی استراتژیک با رایانش ابری پروپوزال برنامه ریزی منابع سازمان ابری پروپوزال برنامه ریزی استراتژیک فناوری اطلاعات تعامل…

  • پاورپوینت پياده سازی مهندسی مجدد و دلايل موفقيت و شکست پروژه ها

    پاورپوینت پياده سازی مهندسی مجدد و دلايل موفقيت و شکست پروژه ها رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت پياده سازی مهندسی مجدد و دلايل موفقيت و شکست پروژه ها جهت رشته مدیریت در قالب 32 اسلاید و با فرمت pptx…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارزیابی عملکرد و رتبه بندی بیمه 235 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارزیابی عملکرد و رتبه بندی بیمه 235 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری ارزیابی عملکرد پیشینه تحقیق ارزیابی عملکرد مبانی نظری رتبه بندی بیمه پیشینه تحقیق رتبه بندی بیمه چارچوب نظری ارزیابی عملکرد و رتبه…

  • پاورپوینت آموزش تدریس درس چهارم علوم هشتم

    پاورپوینت آموزش تدریس درس چهارم علوم هشتم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزش تدریس درس چهارم علوم هشتم به دانش آموزان کلاس هشتم متوسطه اول در قالب 11 اسلاید و با فرمت pptx بصورت کامل و جامع و با…

  • پاورپوينت تعیین قیمت محصول

    پاورپوينت تعیین قیمت محصول پاورپوينت تعیین قیمت محصول پاورپوينت در مورد تعیین قیمت محصول دانلود پاورپوينت تعیین قیمت محصول دانلود پاورپوينت در مورد تعیین قیمت محصول دانلود پاورپوينت تعیین قیمت محصول رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوينت تعیین قیمت محصول…

  • ارائه الگوی تدوین استراتژی با روش ماتریس سوات و RBV در جهت کسب مزیت رقابتی پایدار

    ارائه الگوی تدوین استراتژی با روش ماتریس سوات و RBV در جهت کسب مزیت رقابتی پایدار پایان نامه تدوین استراتژی تدوین استراتژی swot تدوین استراتژی به روش swot نمونه استراتژی تدوین شده تدوین استراتژی سازمان و شرکت تدوین استراتژی با…

  • پاورپوینت آشنایی با باغ شهر و نمونه های آن

    پاورپوینت آشنایی با باغ شهر و نمونه های آن رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با باغ شهر و نمونه های آن جهت رشته معماری در قالب 14 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و…

  • پاورپوینت انحرافات جنسی

    پاورپوینت انحرافات جنسی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت انحرافات جنسی جهت رشته ی روان شناسی در قالب 27 اسلاید و با فرمت pptx به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش       تعريف اخلاقی: علاقه ی…

  • ادبیات نظری و پیشینه تجربی مسیر شغلی یا كارراهه

    ادبیات نظری و پیشینه تجربی مسیر شغلی یا كارراهه کلمات کلیدی : فصل دوم پایان نامه مسیر شغلی مبانی نظری مسیر شغلی پیشینه تحقیق مسیر شغلی پیشینه داخلی مسیر شغلی پیشینه خارجی مسیر شغلی پیشینه پژوهش مسیر شغلی چارچوب نظری…

  • دانلود تحقیق رفتارهای ضدتولید با فرمت ورد

    دانلود تحقیق رفتارهای ضدتولید با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی رفتارهای ضدتولید با فرمت docx در قالب 35 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد   فهرست مطالب رفتارهای…

  • پاورپوینت مداخله در خودکشی

    پاورپوینت مداخله در خودکشی پاورپوینت مداخله کردن در خودکشی پاورپوینت خودکشی افراد پاورپوینت خودکشی پاورپوینت علل خودکشی پاورپوینت انواع خودکشی پاورپوینت خودکشی در ایران پاورپوینت آمار خودکشی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مداخله در خودکشی جهت رشته ی روان…

  • دانلود تحقیق دانش و عوامل موفقیت در مدیریت آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق دانش و عوامل موفقیت در مدیریت آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی دانش و عوامل موفقیت در مدیریت آن با فرمت docx در قالب 40 صفحه ورد بصورت کامل و جامع…

  • ارزیابی عملکرد سازمان بر مبنای رویکرد ترکیبی DEA و شبکه عصبی

    ارزیابی عملکرد سازمان بر مبنای رویکرد ترکیبی DEA و شبکه عصبی ارزیابی عملکرد با DEA پایان نامه ارزیابی عملکرد در پالایشگاه گاز ارزیابی عملکرد با استفاده از تحلیل پوششی داده ها ارزیابی عملکرد پالایشگاه گاز با تحلیل پوششی داده ها…

  • پاورپوینت آموزشی چگونه برنامه ریزی فرهنگی کنیم

    پاورپوینت آموزشی چگونه برنامه ریزی فرهنگی کنیم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آموزشی چگونه برنامه ریزی فرهنگی کنیم جهت رشته مدیریت در قالب 32 اسلاید و با فرمت ppt به صورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش  …

  • دانلود تحقیق سازمان یادگیرنده و عوامل موثر بر ایجاد آن با فرمت ورد

    دانلود تحقیق سازمان یادگیرنده و عوامل موثر بر ایجاد آن با فرمت ورد رفتن به سايت اصلي هدف از این تحقیق بررسی سازمان یادگیرنده و عوامل موثر بر ایجاد آن با فرمت docx در قالب 37 صفحه ورد بصورت کامل…

  • پاورپوینت بخش بندي بازار، انتخاب بازار هدف و جایگاه يابي محصول

    پاورپوینت بخش بندي بازار، انتخاب بازار هدف و جایگاه يابي محصول پاورپوینت بخش بندي بازار، انتخاب بازار هدف و جایگاه يابي محصول پاورپوینت بخش بندي بازار پاورپوینت انتخاب بازار هدف پاورپوینت جایگاه يابي محصول تعریف بخش بندي بازار تعریف انتخاب…

  • پاورپوینت باکتری های گرم منفی و مثبت

    پاورپوینت باکتری های گرم منفی و مثبت باکتری های گرم منفی و مثبت مقاله باکتری های گرم منفی و مثبت تحقیق باکتری های گرم منفی و مثبت پژوهش باکتری های گرم منفی و مثبت پروژه باکتری های گرم منفی و…

  • مبانی نظری و پیشینه تحقیق سبک های دلبستگی 62 صفحه

    مبانی نظری و پیشینه تحقیق سبک های دلبستگی 62 صفحه کلمات کلیدی : مبانی نظری سبک دلبستگی مبانی نظری سبک های دلبستگی مقاله مبانی نظری سبک دلبستگی دانلود مبانی نظری سبک دلبستگی پیشینه سبک های دلبستگی پیشینه تحقیق سبکهای دلبستگی پیشینه…

  • پاورپوینت آشنایی با جنگ نرم و مدگرایی

    پاورپوینت آشنایی با جنگ نرم و مدگرایی پاورپوینت جنگ نرم و مدگرایی دانلود پاورپوینت جنگ نرم و مدگرایی پاورپوینت درباره جنگ نرم و مدگرایی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت آشنایی با جنگ نرم و مدگرایی جهت رشته علوم سیاسی…

  • پاورپوینت عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت روانی

    پاورپوینت عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت روانی پاورپوینت عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت روانی تحقیق عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت روانی عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت روانی سلامت روانی چیست ملاك های سلامت روان بیماری هاي جسمی و سلامت روانی…

  • چارچوب نظری و پیشینه پژوهش عمل جراحی زیبایی

    چارچوب نظری و پیشینه پژوهش عمل جراحی زیبایی فصل دوم پایان نامه عمل جراحی زیبایی مبانی نظری عمل جراحی زیبایی پیشینه تحقیق عمل جراحی زیبایی پیشینه داخلی عمل جراحی زیبایی پیشینه خارجی عمل جراحی زیبایی پیشینه پژوهش عمل جراحی زیبایی…

  • مقاله رشته پزشکی و حقوق با عنوان پیوند اعضا

    مقاله رشته پزشکی و حقوق با عنوان پیوند اعضا پیوند اعضا اهدا عضو پیوند اعضا در ایران دانلود مقاله رشته پزشکی و حقوق با عنوان پیوند اعضا قانون پیوند اعضای بیماران فوت شده با بیمارانی که مرگ مغزی آنان مسلم…

  • اخلاق در فرآیند پژوهش علمی

    اخلاق در فرآیند پژوهش علمی مقاله اخلاق در پژوهش اخلاق در پژوهش pdf کاربرد اخلاق در پژوهش چیست اخلاق پژوهشی چیست ملاحظات اخلاقی در انجام پژوهش اخلاق در پژوهش تاریخچه اخلاق در پژوهش اخلاق در فرآیند پژوهش علمی رفتن به…

  • پاورپوینت مروری بر سیره بزرگان ایران در حمایت از تولید داخل

    پاورپوینت مروری بر سیره بزرگان ایران در حمایت از تولید داخل پاورپوینت حامیان تولید ملی پاورپوینت حامی تولید ملی پاورپوینت کانال حامیان تولید ملی پاورپوینت دانلود کتاب حامیان تولید ملی رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت مروری بر سیره بزرگان…

  • پاورپوینت کسب و کار الکترونیک و تجارت الکترونیک

    پاورپوینت کسب و کار الکترونیک و تجارت الکترونیک دانلود پاورپوینت کسب و کار الکترونیک و تجارت الکترونیک نگاه كلي به كسب و كار الكترونيك و تجارت الكترونيك تجارت الكترونيك بنگاه به مصرف كننده تجارت الكترونيك بنگاه به بنگاه، پرداخت هاي…

  • پیدایش و پیشینه ادبیات کودک در سوریه و بررسی آثار پیشگامان این عرصه

    پیدایش و پیشینه ادبیات کودک در سوریه و بررسی آثار پیشگامان این عرصه کلمات کلیدی : پایان نامه ادبیات کودک بررسی تاریخی ادبیات کودک پایان نامه ادبیات کودک در سوریه پایان نامه ارشد ادبیات کودک و نوجوان ادبیات کودک در…

  • پروپوزال تزیینات معماری مسکونی ایران

    پروپوزال تزیینات معماری مسکونی ایران تزیینات منازل پهلوی تزیینات منازل قاجار تزیینات معماری مسکونی جایگاه زیبایی شناسی در تزئینات تاثیر انسانها در تزیینات معماری مسکونی پروپوزال تزیینات معماری مسکونی ایران شرایط معماری دوره پهلوی شرایط معماری دوره قاجار رفتن به…

  • پاورپوینت ارزش ها - مدیریت منابع انسانی در ورزش و تفریحات سالم

    پاورپوینت ارزش ها - مدیریت منابع انسانی در ورزش و تفریحات سالم رفتن به سايت اصلي دانلود پاورپوینت ارزش ها - مدیریت منابع انسانی در ورزش و تفریحات سالم جهت رشته مدیریت در قالب 31 اسلاید و با فرمت pptx…